Fotografia de la notícia

Horari del Centre Associat de la UNED de la Seu d'Urgell durant les proves presencials

El nostre Centre Associat amplia el seu horari durant les setmanes d’exàmens

Llegir notícia completa
Fotografia de la notícia

Obert el termini de preinscripció/admissió per als Màsters Universitaris a la UNED

El termini ordinari de preinscripció, per a estudiants nous, és del 17 de maig al 10 de juliol de2018. Excepcionalment, el termini per al Màster Universitari en Psicologia General Sanitària i el Màster Universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, F.P i Ensenyament d’Idiomes, és del 17 de maig al 19 de juny de 2018. El termini ordinari de preinscripció per a estudiants antics que continuïn els seus estudis en el mateix Màster, és de l’10 de setembre al 1 d’octubre de 2017.

Llegir notícia completa
Fotografia de la notícia

Qüestionaris de Valoració dels Serveis Generals dels Centres Associats i de l'Activitat Docent

Des del 25 d'abril fins el 30 de juny de 2018 estan actius aquests qüestionaris. Els resultats serveixen, especialment, per a l'establiment de plans i accions de millora. Us agrairíem la vostra participació.

Llegir notícia completa
Fotografia de la notícia

UNED Sènior al Centre Associat de la Seu d'Urgell

En el mac del programa UNED Senior, el nostre Centre Associat presenta els següents cursos: - Astronomia per a aficionats. - Mindfulness i salut mental. Millora de la qualitat de vida. - Del món bipolar al xoc de civilitzacions: política, economia i societat entre 1945 i 2018. Aquests cursos tenen per finalitat ensenyar i ampliar coneixements sobre diferents temàtiques. Tenen una durada de 30 hores (1 sessió setmanal de dues hores).Totes les sessions són presencials al Centre Associat. El termini de matriculació romandrà obert fins el 2 de febrer de 2018.

Llegir notícia completa
Fotografia de la notícia

Inauguració del curs acadèmic 2017-2018

Acte d'Obertura del Curs Acadèmic 2017-2018 a la UNED de la Seu d'Urgell

Llegir notícia completa

Entrevistes