Fotografia de la notícia

Accés a la Universitat per Acreditació d’Experiència Professional

El termini de matriculació per al procediment d’accés a la Universitat de majors de 40 anys per al curs acadèmic 2018-2019 serà del 15 de març al 5 d’abril de 2018.

Llegir notícia completa
Fotografia de la notícia

UNED Sènior al Centre Associat de la Seu d'Urgell

En el mac del programa UNED Senior, el nostre Centre Associat presenta els següents cursos: - Astronomia per a aficionats. - Mindfulness i salut mental. Millora de la qualitat de vida. - Del món bipolar al xoc de civilitzacions: política, economia i societat entre 1945 i 2018. Aquests cursos tenen per finalitat ensenyar i ampliar coneixements sobre diferents temàtiques. Tenen una durada de 30 hores (1 sessió setmanal de dues hores).Totes les sessions són presencials al Centre Associat. El termini de matriculació romandrà obert fins el 2 de febrer de 2018.

Llegir notícia completa
Fotografia de la notícia

Inauguració del curs acadèmic 2017-2018

Acte d'Obertura del Curs Acadèmic 2017-2018 a la UNED de la Seu d'Urgell

Llegir notícia completa
Fotografia de la notícia

CRIMINOLOGIA: Nou grau universitari a la UNED al curs 2017-2018

Durant el primer any dels estudis del Grau en Criminologia s’implantaran simultàniament els dos primers cursos, amb l’objectiu de facilitar el reconeixement de crèdits a aquells estudiants que ja tinguin altres titulacions i per tots aquells que desitgin poder iniciar aquests estudis amb la seva pròpia organització i obtenir-ne el màxim profit.

Llegir notícia completa

Entrevistes