Noves mesures preventives

Atenent les darreres instruccions i a situació actual, d’acord amb el Real Decreto 476/2020, de 27 de març, pel qual es prorroga l’estat d’alarma declarat al RD 463/2020, de 14 de marc, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, es prorroguen, per 15 dies naturals, les mesures acordades, mantenint-se el tancament del Centre Associat de la UNED de la Seu d’Urgell. Podeu contactar amb nosaltres per  correu electrònic secretaria@seu-durgell.uned.es El període comprès entre els dies 6 i 13 d’abril, ambdós inclosos, cessarà la prestació de serveis, coincidint amb el temps de Setmana Santa.

Llegir notícia completa
Fotografia de la notícia

Mesures preventives Coronavirus

Atenent les instruccions rebudes des del Departament d'Ensenyament i del vicerectorat de Centres de la UNED, us informem que se suspenen totes les activitats educatives, per tant, també se suspèn l’activitat acadèmica presencial al Centre.

Llegir notícia completa
Fotografia de la notícia

Convocatòria de places de professor tutor. Curso 2019-2020

5 de març: Publicació de la relació provisional de participants admesos i exclosos Tota la informació al següent enllaç: Concurs

Llegir notícia completa
Fotografia de la notícia

UNED Sènior al Centre Associat de la Seu d’Urgell

En el context del programa de la UNED Sènior, el nostre Centre Associat presenta, per a aquest primer quadrimestre, els cursos: - ASTRONOMIA: DESCOBRIR EL CEL - HISTÒRIA: LA SEGONA GUERRA MUNDIAL Aquests cursos tenen una durada de 30 hores (1 sessió setmanal de dues hores). Les sessions seran presencials al Centre Associat. El termini de matrícula està obert fins al 7 de febrer de 2020.

Llegir notícia completa
Fotografia de la notícia

Curs: Recerca bibliogràfica

El nostre Centre Associat organitza un curs sobre Recerca bibliogràfica. Aquest curs es realitza de forma presencial,  dissabte, 22 de novembre, a les 10:30 hores.

Llegir notícia completa
Fotografia de la notícia

Curs: Com fer un treball a nivell universitari?

El nostre Centre Associat organitza un curs sobre Com fer un treball universitari. Aquest curs es realitza de forma presencial, dissabte, 16 de novembre, de 10:30 a 13:00 hores

Llegir notícia completa

Entrevistes